Un gos de raça perillosa agredeix un nen i li provoca ferides d'importància

L'infant, de 9 anys, va ser atacat a Sant Martí de Centelles | La família ha presentat denúncia i un jutge decidirà si s'ha de sacrificar l'animal

Toni Carrasco
14 d'agost del 2015
Actualitzat a les 12:03h
Una família de Barcelona que passejava per una zona boscosa de Sant Martí de Centelles el passat dimarts a la tarda va patir un bon ensurt: el seu fill de nou anys va ser agredit i mossegat amb ferides d'importància per un gos de raça perillosa. L'animal va ferir el nen a les cames i al cul i va necessitar atenció mèdica i hospitalària.

Arran dels fets, la família va avisar als Mossos d'Esquadra i als vigilants municipals de Centelles i va presentar una denúncia. Segons sembla, el propietari del gos l'havia abandonat feia poc en aquest indret perquè no podia fer-se'n càrrec, ni podia pagar el cost de la protectora.

Un cop aclarida la procedència i la propietat del animal, la patrulla municipal de Centelles va tornar el gos al seu propietari perquè el tingui en custòdia, en espera que un jutge dictamini si s'ha de sacrificar. El propietari del gos és de Centelles.
Arxivat a