En marxa les festes del barri de Gràcia de Manlleu

Tindran una durada de quatre dies

Erik Marin
20 d'agost del 2015
Actualitzat a les 11:05h
Marc Casanova i Guillem Riera, fent el pregó.
Marc Casanova i Guillem Riera, fent el pregó. | Adrià Costa

Marc Casanova i Guillem Riera, fent el pregó en una edició anterior. Foto: Adrià Costa


El barri de Gràcia de Manlleu comença la 41a edició de les seves festes a partir d'aquest dijous i fins diumenge.

La gresca engegarà dijous a partir de les cinc de la tarda amb la tradicional baixada del campanar d'en Florenci Ficapals i, seguidament, es portarà a terme el pregó de la festa. A partir de les sis de la tarda hi haurà jocs de cucanya, festa de l'escuma i campionat de 3x3 de bàsquet per als joves. La caminada nocturna pels voltants de Manlleu començarà a 2/4 de 10 de la nit i tindrà un recorregut de sis quilòmetres. I a 2/4 de 12 de la matinada encara hi haurà temps pel cinema a la fresca amb la pel·lícula “Mil maneras de morder el polvo”.

Pel que fa a divendres, 21 d'agost, al matí hi haurà tallers i jocs per la mainada a càrrec de l'agrupament Escolta Arrels. De cinc a set de la tarda es realitzaran les Olimpíades i, en acabar, començarà la gran cursa popular. Més tard, es podrà gaudir de la 1a ronda del Campionat de Botifarra i la nit la protagonitzaran els concerts de Jezz We Ken, Bonobos i Rumbs al bar.

El dissabte 22 començarà amb el partit de futbol entre solters i casats a partir de les onze del matí. A la tarda, hi haurà torneig d'escacs de partides rapides a 2/4 de 5 de la tarda, amb la presencia i consells de Garry Kimovich Kasparov. A les cinc, eqüestre amb cavalls i curses de cintes. I, seguidament, ja a les vuit del vespre, començarà la 2a ronda del Campionat de Botifarra. A la nit de dissabte se celebrarà el Gran Sopar de Germanor, amb el Ball de gala.

L'últim dia de gresca serà el diumenge 23. A les 11 del matí hi haurà missa a l'Església de la nostra senyora de Gràcia. Tot seguit, al casal de gent gran, XXXVè Homenatge a la vellesa, amb un espectacle teatral. L'acte acabarà amb un repartiment d'obsequis als avis.

La tarda de diumenge començarà a 2/4 de 7 del vespre amb l'actuació d'havaneres del grup “Veus Harmòniques”. I, a partir de les deu de la nit, la cobla Ciutat de Girona farà el seu concert de sardanes. La festa conclourà amb el gran castell de focs artificials davant del col·legi Casals-Gràcia.
 

Programa de festes del barri de Gràcia de Manlleu (PDF)

Arxivat a