La disbauxa s'apodera d'Olost fins diumenge

És l'últim cap de setmana de festa major

Erik Marin
13 d'agost del 2015
Actualitzat el 14 d'agost a les 18:14h
Imatge d'Itaca Band.
Imatge d'Itaca Band. | Cedida

Imatge d'Itaca Band. Foto: Cedida.
 

Els últims dies de la festa major d'Olost seran els més carregats de la programació. Aquest divendres, a partir de les 5 de la tarda es farà la Xeringada de Colors a la zona esportiva. És molt recomanable portar el banyador i samarreta blanca per assistir-hi. La nit serà especial. A les 10 del vespre, es portarà a terme un acte de reconeixement a la trajectòria d'alguns comerços locals. Una hora més tard, el grup Conjunt TIBITIS presentarà l'espectacle “OiSC, oques i senglars coixos” i la festa continuarà de la mà de Pep Plaza amb “I ara què a Olost?”. La nit acabarà amb discomòbil a càrrec de Dj Xexu, tot i que, a la matinada el terme municipal es despertarà amb la batucada Narinan.

Pel que fa al cap de setmana, hi hauran més activitats que mai i seran els dos últims dies de celebracions. Dissabte, a les 11 del matí es farà la missa solemne amb la Coral noves veus que interpretarà els cants. Seguidament, els gegants d'Olost realitzaran una ballada a la plaça Major. A la tarda, a partir de les sis, hi haurà sardanes amb la Cobla-Orquestra Rosaleda. I la nit acabarà amb concert i ball a càrrec de l'Orquestra Rosaleda a la mateixa plaça.

El diumenge 16, es posarà punt final als 8 dies de celebració. A partir de les 12 del migdia es podrà gaudir de l'espectacle “Rumba catalana per a gent petita i gran” a càrrec de Landry el Rumbero. Seguidament, festa de l'escuma. Per tancar la festa, el foc serà el gran protagonista a partir de 2/4 d'11 de la nit amb el correfoc pels carrers del poble i castell de focs amb els Cremats d'Olost.
 

Programa d'actes