Últim cap de setmana del Festival de Música Marcos Redondo de Viladrau

Diumenge hi actua el pianista de jazz barceloní, Ignasi Terraza

Erik Marin
21 d'agost del 2015
Actualitzat a les 10:37h
Viladrau tanca aquest cap de setmana el festival de música Marcos Redondo. El quart i últim concert serà diumenge al Mas Martí a 2/4 d'11 de la nit, tot i que dues hores abans se servirà un sopar. La cloenda del certamen anirà a càrrec del pianista de jazz barceloní, Ignasi Terraza Trio, amb l'espectacle “Imaginant Miró”.

El Marcos Redondo es va iniciar el passat 1 d'agost amb un concert d'àries d'òpera, a càrrec de Beñat Egiarte i Josep Buforn. Va continuar amb el concert “Tot recordant Marcos Redondo”, a càrrec de Lluís Sintes i Pau-Damià Riera, el dissabte 8 d’agost, i la setmana passada amb el canadenc Cece Giannotti.

El Festival de Música Marcos Redondo s’organitza en memòria d’aquest il·lustre cantant d’òpera i sarsuela (Pozoblanco 1893 – Barcelona 1976), que havia passat llargues temporades a Viladrau. Per tal de poder adquirir entrades anticipades es pot fer a l'Oficina de Turisme de l'Espai Montseny o trucant al número de telèfon 93 884 80 35. Cada concert té un preu de 20 euros.