L'Esquirol està de festa

Setmana d'inteses celebracions que acabaran el dissabte, 22 d'agost

Un acte infantil de la festa major de L'Esquirol.
Un acte infantil de la festa major de L'Esquirol. | Xevi Mas
Redacció
12 d'agost del 2015
Actualitzat a les 16:23h

L'Esquirol està immers en la setmana de festa major més intensa. Una quarantena d'actes s'allargaran fins el dissabte, 22 d'agost, i mantindran el poble ple de celebracions. 

Aquest dimecres a la nit es viurà un dels actes més participatius amb el Bicibars i la posterior festa "mojito" i karaoke. El dijous serà un dia més tradicional, amb la matinal de bitlles catalanes, la tarda de Gimcana familiar i, a la nit, amb les Havaneres.

El divendres 14, a partir de les 10 del matí se celebrarà un nou Concurs de dibuix i pintura a la plaça Nova. Els actes seguiran al vespre, amb la Cursa popular i la Nit de versions al Pavelló. 

El cap de setmana es preveu més participatiu que mai. Especialment el dissabte 15 d'agost perquè, des de ben d'hora del matí, ja hi haurà una despertada general "quan es faci clar". La seguirà una Cercavila, una Xocolatada, la Fira d'artesania, una Festa de l'escuma i es tancarà la matinal a la plaça Nova amb Sardanes, a partir de la 1. Ja a la tarda, hi hauran inflables a la piscina i, a 2/4 de 7, es farà el Concert de festa major a l'Església. La festa de dissabte acabarà amb la ballada de sardanes a l'Ajuntament a les 9 de la nit i, a 2/4 d'11, amb el ball de festa major i DJ al Pavelló.

De diumenge, destaquen el Cafè concert a 2/4 de 5 de la tarda a la plaça dels Esquirols, els jocs de cucanya al barri de Sant Roc a les 6 i, a les 10 de la nit, la Quina al Pavelló.

Els últims actes de la festa major es viuran el dilluns 17 d'agost, amb l'arrossada popular, el correfoc i els concerts nocturns. I el dissabte 22, amb la Tirada local al plat.
 

Programa de la festa major de L'Esquirol 2015 (PDF)