Cap de setmana central de la festa major de Manlleu

Concerts d'Els Catarres, Guillem Roma i Pep Poblet

El Cantabars d'aquest any ha tornat a ser multitudinari.
El Cantabars d'aquest any ha tornat a ser multitudinari. | Joan Parera
Redacció
11 d'agost del 2015
Actualitzat el 14 d'agost a les 18:54h

El manlleuenc Guillem Roma tocarà dissabte, a la plaça Fra Bernadí.


Després que la representació nocturna del Serpent hagi culminat els 10 anys de celebració aquest divendres, Manlleu viurà un dissabte i diumenge en què hi hauran el gruix dels actes de la festa major. Serà el cap de setmana gran, quan es concentraran els esdeveniments més destacats. 
 
El dissabte començarà ben d'hora, a les 10 del matí, amb la 38a Cursa atlètica popular de 5 quilòmetres i altres curses infantils. Després, se celebrarà el tradicional ofici de festa major a l'església de Santa Maria i, abans de dinar, a la 1 del migdia, el Jazz-cat farà un concert-vermut a la plaça Quintana titulat "Sòl de flabiol".  

De dissabte a la tarda, a les 7, destaca el partit de futbol Trofeu Ajuntament de Manlleu que enfrontarà l'equip local amb el Barça B de Gerard López. A 2/4 de 8 del vespre també hi haurà l'actuació castellera dels Nyerros i els minyons de l'Arboç. Al vespre, la companyia de teatre Vol-Ras farà una de les últimes actuacions de la seva trajectòria amb l'espectacle "GGP, gestos, ganyotes i posturetes" a l'Espai Rossinyol. I, a la nit, més concerts, amb Pep Poblet & Nito Figueras i Guillem Roma & Camping Band Orquestra, a plaça.

Diumenge també serà un dia amb activitat. A les 11 del matí, hi haurà la bicicletada Bicibarris i festa de l'escuma. A la tarda i nit, la sempre concorreguda actuació i ball de l'Orquestra Meravella i, per acabar, el Correfoc nocturn. Tots els actes es faran paral·lelament a la programació de la Fes-te Jove, que encara està en marxa.
 

Programa de la festa Major de Manlleu 2015 (PDF)

Festa del Serpent (web)

Fes-te Jove (web)

Arxivat a