Polèmica entre un jugador del Manlleu i el periodista Javier Cárdenas

El futbolista Albert Mozó li ha recomanat que fes les maletes "perquè aviat viuràs en un país que no serà el teu"

Redacció
10 d'agost del 2015
Actualitzat a les 15:52h
Polèmica al twitter aquest cap de setmana entre el jugador de l’AEC Manlleu, Albert Mozó, i el periodista de la cadena Europa FM, Javier Cárdenas. Tot s'ha desencadenat després que Mozó recomanés a Cárdenas que vagi "fent les maletes perquè ben aviat viuràs en un país que no serà el teu".

El periodista, amb 306.000 seguidors, li ha replicat que "si ets tan valent, diga-m'ho a la cara" i que "Hitler feia i deia el mateix que tu. Quin fàstic!”. I, més tard, ha fet una segona piulada amb una foto del futbolista del Manlleu i amb el següent text: "Aquesta és la mostela [literalment comadreja] xenòfoba que s'atreveix a dir-li a la gent que se'n vagi de la seva terra per pensar diferent. Quin fàstic". 

Hores més tard, Mozó ha esborrat tots els missatges que feien referència a Cárdenas i li ha demanat disculpes. El periodista les ha acceptades, però li ha etzibat que "és tremend que siguis tan jove i creguis que la nostra terra pertany a una ideologia! Cuida't".

La polèmica no ha acabat aquí perquè el jugador del Manlleu ha rebut nombrosos insults, alguns dels quals tracten els independentistes com a "nazis". Per la seva banda, Mozó no n'ha respost cap.

Seqüència dels comentaris:
 

Captura de la piulada del futbolista de l'AEC Manlleu, Albert Mozó, posteriorment esborrada.

 

Arxivat a