La UE Vic femení renuncia a la seva plaça a Segona divisió per falta d'efectius

La Fundació UE Vic va intentar reconstruir l'equip a contrarellotge després de la marxa de tot el cos tècnic i de gairebé tota la plantilla

Erik Marin
03 de setembre del 2015
Actualitzat a les 17:35h

Presentació dels equips de la Unió Esportiva Vic i Vic-Riuprimer REFO Foto: Ajuntament de Vic
 

Després de diverses setmanes de molt patiment i de molts moviments, l'equip femení de la UE Vic ha renunciat a la seva plaça a Segona divisió per falta de personal i jugadores. Aquest fet ha provocat l'ascens del Cerdanyola CF després d'un any competint a la categoria de Preferent i aconseguir la temporada passada el tercer lloc al campionat.

El motiu de tot aquest guirigall va ser la decisió que va prendre la direcció del club a l'hora d'escollir amb qui s'afiliava. És a dir, havia de decidir si volia continuar vinculat amb el Vic Riuprimer o si volia vincular-se amb el nou club de la ciutat, la Fundació UE Vic. Finalment, després de setmanes de reunions, la directiva va optar per vincular-se a aquest últim.

Aquesta decisió va desencadenar una successió de renúncies al club per part de les jugadores i el cos tècnic. Tant Ivet Martínez, l'entrenador, com el coordinador del club, Marc Pladevall, van manifestar que el nou projecte no els inspirava confiança, ja que no creuen que la nova afiliació tingui coneixements suficients sobre futbol femení. Per això, van decidir plegar. A més, el gruix de les jugadores que han seguit el mateix camí que l'entrenador i el coordinador, fins al moment, ha sigut de més d'una dotzena de futbolistes. Entre elles, Ester Arnau, la capitana de l'equip que portava dotze anys vinculada al club.

Per això, el fet de no disposar de suficients efectius per confeccionar la plantilla i trobar substitutes per a totes les vacants, han acabat amb l'equip fora de la categoria de plata. D'aquesta manera, Marc Pladevall i algunes jugadores han decidit formar part del Vic Riuprimer femení, amb l'objectiu de tornar l'equip a la categoria de nacional.
 
Arxivat a