Les festes majors, territoris #Instagram

En marxa dos concursos a la festa major de Manlleu

Redacció
10 d'agost del 2015
Actualitzat a les 12:27h

Una de les imatges guanyadores del concurs d'Instagram de Torelló. Foto: InstaOsona


La comunitat d'instagramers d'Osona està cada vegada més activa i el seu territori propici sembla que són les festes majors. Són jornades especials i populars: escenaris perfectes per als amants d'Instagram. Aquesta setmana, estan marxa els concursos de la Fes-te Jove i de la Festa del Serpent de Manlleu.

Per segon any, InstaOsona i la Festa del Serpent han impulsat el concurs amb les etiquetes #festaserpent15 i #instaosona, entre el 14 i el 17 d’agost, i es podrà optar a dos premis: un sopar per dues persones al restaurant Manlleuet i un lot de productes de la Festa del Serpent. També ho ha fet el Fes-te Jove, que premia amb un menú per a dues persones al restaurant de la ciutat, Manlleuet.

Aquests dies també s'han donat a conèixer els guanyadors de les festes majors de Tona i de Torelló. A Tona, la guanyadora ha estat Clàudia Cabrera (@clau_cg7), amb 114 likes en la votació popular de 24 hores. La guanyadora podrà gaudir d’un àpat per a dues persones al restaurant La Ferreria de Tona i també se li entregarà un lot de productes de la Coordinadora Juvenil. També a Torelló s'han conegut els tres guanyadors del concurs, que ha premiat en Víctor (@xapu4), com a vençedor.