Viladrau estrena noves activitats d'estiu entre bruixes i bandolers

Aquest divendres, 7 d'agost, començaran les passejades en carro amb “L'enigma d'en Serrallonga”

Erik Marin
06 d'agost del 2015
Actualitzat a les 12:22h

L'Espai Montseny, a Viladrau. Foto: Arxiu

 

Viladrau ofereix aquest mes d'agost un conjunt d'activitats per descobrir els paisatges i el patrimoni natural de l'entorn del poble amb la companyia de personatges singulars. La primera, aquest divendres, 7 d'agost, a partir de les 7 de la tarda, amb l'“L'Enigma d'en Serrallonga”. L'activitat tracta de realitzar un recorregut amb carro per tot l'entorn de Viladrau. Els participants hauran de resoldre un enigma i es trobaran diverses sorpreses durant el recorregut.

Amb un to semblant, dissabte 22 d'agost, també es podrà gaudir al mateix lloc de “L'enigma de les bruixes”. Tindrà un funcionament similar a l'anterior i caldrà que els participants resolguin un misteri.

Una altra de les activitats que s'estrenen durant l'agost és “Descobreix amb una bruixa de Viladrau les plantes remeieres”. En aquest cas, es tracta d'un itinerari guiat pel bosc, durant el qual una bruixa de Viladrau explicarà als participants les característiques de les plantes remeieres que es poden trobar al bosc i com es poden fer servir. Es podrà gaudir d'aquesta activitat el 15 i 26 d'agost.

Un altre dels itineraris que s'ofereixen és “Descobreix el Montseny. En Serrallonga i la Sala. Mite i llegenda, el bandolerisme del Barroc”, que es realitzarà els dies 9 i 23 d'aquest mes a partir de les 10 del matí. Aquesta activitat tracta de fer una visita a l'Espai Montseny, un equipament equipat amb tecnologia multimèdia i que permet entendre l'essència del Montseny. Per a poder realitzar alguna de totes aquestes activitats cal fer una reserva.
 

Espai Montseny (Viladrau)