Programació d'agost del cicle ArtdePas de Vic

Concerts a l'aire lliure fins al 6 de setembre

El duet XY que actuarà diumenge 9 d'agost.
El duet XY que actuarà diumenge 9 d'agost. | ArtdePas
Erik Marin
05 d'agost del 2015
Actualitzat a les 12:49h
Vic concentrarà la majoria de concerts del cicle estival ArtdePas al mes d'agost. L'activitat ja s'havia reprès després de la festa major de la ciutat i, ara, es preveuen actuacions cada divendres, dissabte i diumenge.

Aquest divendres 7 d'agost, els The Blues Prisioners actuaran a 2/4 de 9 del vespre a la plaça de la Pietat amb un repertori de música blues. L'endemà dissabte, a partir de les set de la tarda a la plaça del Carbó actuarà el grup garrotxí Defunky's. L'endemà, diumenge, es podrà gaudir al mateix lloc i a la mateixa hora d'un altre concert de veu i violoncel a càrrec del grup XY.

Les següents setmanes els concerts continuaran les actuacions a les tardes. En destaca l'actuació de Yaima Orozco i Alfred Artigas el diumenge 16 a les set de la tarda i l'espectacle de titelles de Lost Love el dissabte 22. 

A banda de la plaça del Carbó, les actuacions del cicle es concentraran a la terrassa del bar l'Atlàntida, a la plaça Santa Cecília, la plaça de la Pietat, la Montrodon i la del Pes.

La programació de concerts de música, dansa, teatre i circ, s'allargarà aquesta edició fins al 6 de setembre quan es realitzarà la clausura de l'ArtdePas, a càrrec de Músic Dessert.

El cicle ArtdePas és una iniciativa de l'Ajuntament de Vic que pretén donar a conèixer i promocionar les arts escèniques a la ciutat de Vic oferint una programació cultural gratuïta al carrer durant els caps de setmana d’estiu.  
 

Programació

Arxivat a