Últim cap de setmana de celebracions a Tavèrnoles

La festa major del municipi acaba el dilluns, 3 d’agost

Redacció
31 de juliol del 2015
Actualitzat a les 18:19h
La festa major de Tavèrnoles encara la recta final en un cap de setmana carregat d'actes. Abans, el divendres 31, se celebra un dels més populars, el sopar de Festa Major que, aquest any i com a novetat, està format per un menú de tapes disposades en 4 barres en diferents estils de menjar. Seguidament, hi haurà ball amb l’orquestra Solimar i discomòbil amb el DJ Sagalet.

El dissabte dia 1 a la tarda, es viurà l’acte més “bèstia” d’aquesta Festa Major: La Pista Americana, que es realitzarà al camp de futbol organitzada per Anigami. Al vespre, una botifarrada popular a l’aparcament serà el preludi del teatre a la fresca amb l’obra “Diner negre” a càrrec del Teatre Centre d’Arbúcies.

El diumenge dia 2 la quitxalla serà la gran protagonista, s’iniciarà amb una xocolotada popular al matí seguit de l’animació infantil amb jocs gegants i festa de l’escuma. A la tarda, al Centre Cívic els nens del Casal d’Estiu de Tavèrnoles realitzaran un espectacle infantil, i tot seguit, actuació de màgia amb el mag Joss. Al vespre a la terrassa del Centre Cívic, sopar de “coca i pernil” i a les 10 concert a la fresca a càrrec de Taverbanda. El dilluns 3, a les 12 del migdia el darrer acte de la Festa Major serà la missa en honor a Sant Esteve.

Podeu consultar el programa complet en aquest enllaç.