Mor Pere Pujolàs, exdegà de la Facultat d'Educació de la Uvic

Referent de l'escola inclusiva i de l'aprenentatge cooperatiu, va ser un dels impulsors del Centre d'Innovació i Formació en Educació

Redacció
29 de juliol del 2015
Actualitzat a les 15:21h
Pere Pujolàs i Maset, exdegà de la Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes de la Universitat de Vic, ha mort als 65 anys d'edat. El professor, considerat un referent de l'escola inclusiva i de l'aprenentatge cooperatiu, serà enterrat aquest dijous a les 10 del matí a l'església parroquial de Santa Eugènia de Ter de Girona.

Pujolàs es va incorporar a la Universitat de Vic a finals del segle passat. Durant el període 2000-2003 es va responsabilitzar de la coordinació de la Diplomatura d’Educació Social; el 2003 va esdevenir cap d'estudis de la Facultat d'Educació i quatre anys després es va convertir en degà. Des d'aquest càrrec va ser un dels impulsors del Centre d'Innovació i Formació en Educació (CIFE).

El novembre 2013, en jubilar-se, se'l va fer padrí de la primera promoció a la qual va fer classe –la segona promoció de Psicopedagogia-, i de la darrera promoció de la qual va ser professor, la primera del grau de Mestre en Educació Infantil.
Arxivat a