Osona.com et convida al festival Acústica de Figueres

Redacció
29 de juliol del 2015
Joan Miquel Oliver actuarà el 28 d'agost.
Joan Miquel Oliver actuarà el 28 d'agost. | A. Costa

Joan Miquel Oliver actuarà a l'Acústica el divendres 28 d'agost. Foto: Adrià Costa


Els lectors de Nació Digital que vulguin assistir als principals concerts del Festival Acústica que se celebra a Figueres, tenen l'oportunitat de fer-ho gratuïtament. Des d'avui 29 de juliol i fins les 12 de la nit del dia 30, poden participar en el sorteig de:

- 1 entrada doble per Joan Dausà (divendres 28 d'agost)
- 1 entrada doble per Toti Soler, Gemma Humet i Joan Massotkleiner (divendres 28 d'agost)
- 1 entrada doble per Neneh Cherry (divendres 28 d'agost)
- 1 entrada doble per Joan Miquel Oliver (dissabte 29 d'agost). 

 
Normes del concurs:
 
- Per participar al sorteig d'una entrada doble pel concert de Neneh Cherry (28 d'agot); una entrada doble pel concert de Joan Dausà (28 d'agost); una entrada doble per Toti Soler, Gemma Humet i Joan Massotkleiner (28 d'agost); i una entrada doble pel concert de Joan Miquel Oliver (29 d'agost), cal identificar-se amb nom, cognoms, mòbil de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
 
-Cada guanyador tindrà com a premi una entrada doble per al concert que hagi escollit. Es pot participar en el sorteig d'entrades dels tres concerts, però només hi haurà un premi per concursant, segons els resultats del sorteig. No es bescanviaran entrades per canviar de concert. 
 
- El termini per participar al sorteig es tancarà el dijous 30 de juliol a les 12 de la nit. Seguidament es procedirà a fer-ne el sorteig.
 
- Un cop fet el sorteig, Nació Digital contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
 
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el divendres 31 de juliol a partir de les 16h.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.
 
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat .
 
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de Nació Digital. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.