La festa major de Sant Julià de Vilatorta s'acaba amb gran èxit

El Birratorta va acollir 320 persones | Toni Moog va ser l'encarregat de tancar les festes

Erik Marin
27 de juliol del 2015
Actualitzat a les 19:08h
Un grup de participants al Birratorta, aquest dissabte.
Un grup de participants al Birratorta, aquest dissabte. | Adrià Costa

Un grup de participants al Birratorta, aquest dissabte. Foto: Adrià Costa


Un any més, la caminada nocturna de divendres, 17 de juliol, va donar el tret de sortida a la festa major de Sant Julià de Vilatorta. Els actes de la festa es van allargar fins aquest diumenge, 26 de juliol.

El primer cap de setmana hi va haver diverses activitats destacades i que van acollir un gran nombre de persones i participants. Entre elles cal destacar el Pregó de la festa major a càrrec de Carles Puigferrat i la 6a Mostra d'Art Local. Durant tota la setmana el programa va continuar amb la celebració de diferents propostes com concerts, passejada amb BTT i cinema a la fresca.

Les activitats més destacades s'han dut a terme aquest cap de setmana. Divendres, 24 de juliol, es va gaudir del 20è concurs d'allioli, del sopar popular que va acollir més de 700 persones i d'un espectacular correfoc i gran castell de focs que va sorprendre els espectadors per la seva gran qualitat pirotècnica.

Seguidament, dissabte va continuar la disbauxa amb la festa de l'escuma al matí. A la tarda, més de 320 persones van participar al Birratorta, on aquest any el color de les samarretes escollit pel Consell de Joventut va ser el color groc fluorescent. Per tancar la nit de dissabte es va celebrar la festa dels anys 70, 80 i 90 de la mà de la Glamour Band amb versions de les diverses cançons més destacades d'aquestes èpoques.

El punt final de la festa major va ser diumenge. A les deu del matí es va poder gaudir de la 16a Trobada de puntaires i una hora més tard, de la 4a Trobada Gegantera i cercavila d'aquests. L'encarregat de posar el fi de festa va ser Toni Moog amb el seu humor, a la plaça Catalunya. Les pluges intermitents van anar apareixent durant tot aquest últim cap de setmana, però no han impedit gaudir d'aquesta festa major.
 

Consulta el programa complet

Recull de galeries de fotos de la festa major de Sant Julià de Vilatorta