La Porronada dóna el tret de sortida a la festa major de Torelló

La tradicional i esbojarrada celebració obrirà el programa, que s'allargarà fins al 2 d'agost | La representació d'"Animals de companyia" i d'"El Petit Príncep" i els actes que organitzen els Deixebles de Sant Feliu, grans atractius

Redacció Osona.com
23 de juliol del 2015
Actualitzat el 24 de juliol a les 18:52h
La Porronada és un dels actes més populars de la festa major de Torelló
La Porronada és un dels actes més populars de la festa major de Torelló | Albert Alemany

Presentació de la Festa Major de Torelló. Foto: Adrià Costa

 
L’alcalde de Torelló, Santi Vivet, va presentar fa uns dies la festa major d’aquest any, que se celebrarà del 23 de juliol al 2 d’agost i on es faran tota mena d’activitats. Aquesta s'inicia, com ja és tradició, amb la Festa del Batre i la Civada, també coneguda com la Porronada. A més del tret de sortida, l'acte més institucional serà el pregó, que enguany tindrà lloc el dijous 30 i anirà a càrrec del Club Bàsquet Torelló.

El gruix d'activitats estaran repartides entre els dos caps de setmana. Del primer divendres en destaquen els concerts de Kaotiko i Ítaca Band a la zona de darrere el pavelló, de la mateixa manera que el Showcase de WeProject. Pel que fa a dissabte, el passant dels gegants, un tast de cervesa, el Polifang, la representació d'El Petit Príncep i els concerts d'Oques Grasses i Deixebles Band, centraran l'atenció.

Des de diumenge i fins dijous, més d'una quinzena d'activitats seran les que tindran lloc. D'aquestes, la majoria per a totes les edats i gustos, el Poliphilo, la Batalla Campal de Cebetes, el passi de la pel·lícula Stand by me Doraemon o el sisè concurs de Pedra, paper, estisores seran, possiblement, els actes més concorreguts.

Ja encarant el segon cap de setmana, el Deixeble d'Acer obrirà el foc la tarda del divendres, la representació de 7 textures vives de Xevi Capdevila al Cirvianum serà un dels plats forts d'un dia que també inclourà el Sopar de solters i solteres i els concerts d'Aupa Quartet i Gramophone Allstars. Del darrer dissabte de festes, cal destacar la doble audició de sardanes i el concert de festa major amb l'Orquestra Maravella, a més del Correfoc.

Els actes els tancaran, com cada any, diumenge un espectacle d'escuma, l'obra Animals de Companyia d'Ester Solé al Cirvianum i la Contrarrellotge per equips "Riminí", que s'allargarà fins dilluns al matí. Tot amb tot, Torelló s'omplirà durant tretze dies d'activitats per a tots els públics, de festa i disbauxa inacabable.
 

Programa d'actes de la festa major de Torelló 2015 (PDF)

Recull de galeries de fotos de la festa major de Torelló

Arxivat a