El CN Vic-ETB s'imposa al Campionat de Catalunya

El club va vèncer tant en categoria masculina com femenina a la tercera edició de la triatló d’Osona

Equip femení del CN Vic-ETB celebrant la victòria
Equip femení del CN Vic-ETB celebrant la victòria | Cn Vic
22 de juliol del 2015
Actualitzat a les 16:16h

Equip femení del CN Vic-ETB celebrant la victòria. Foto: CN Vic

El CN Vic es va imposar tant categoria masculina com femenina en la tercera edició de la triatló d’Osona-Campionat de Catalunya per clubs celebrada el passat 19 de juliol. Cristian Baizan del Vic, va aconseguir la victòria a la prova que es va fer diumenge al matí entre Vilanova de Sau i Vic. Baizan va completar el recorregut de 750 metres nedant al pantà de Sau, 24 quilòmetres en bici fins a Vic i 5 quilòmetres de cursa a peu en un traçat urbà amb molt de públic. Baizan va estar al grup capdavanter des de l’inici, en el sector de bici va començar a obrir forat després de coronar l’alt de la Mina. Al darrer tram, va aguantar l’avantatge i es va proclamar campió.

En categoria femenina Marta Sánchez, també del Vic-ETB, va guanyar amb molta autoritat i va obrir forat des del primer tram. Va ampliar la distància en la prova amb bicicleta i va acabar el tram corrent amb 4 minuts i 28 segons d’avantatge sobre la segona classificada. Verònica Avene del Vic ETB va ser tercera i va completar el podi.

En categoria masculina l’equip del Vic que es va proclamar campió de Catalunya el va formar, Cristian Baizan, guanyador, Pau Moreno, Adrià Brunet, Arnau Serradesanferm i Ramon Salvans. En categoria femenina, van proclamar-se campiones de Catalunya les noies del Vic, Marta Sánchez, Verònica Avene i Belen Salomoni.