Calldetenes clausura temporalment el camp de futbol municipal

Es mantindrà tancat fins que cessin els conflictes actuals entre els diversos clubs esportius

Redacció/ACN
22 de juliol del 2015
Actualitzat a les 16:17h
Camp de Calldetenes
Camp de Calldetenes | Adrià Costa

Vista del camp de futbol de Calldetenes. Foto: Adrià Costa
 

L’ajuntament de Calldetenes, després d’explorar diverses alternatives i com a última opció, ha decidit clausurar de forma indefinida els dos camps de futbol que formen part de les instal·lacions esportives municipals, fins que cessin els conflictes actuals entre els diversos clubs de futbol o fins que l’Ajuntament arbitri la fórmula més adequada per a reprendre l’ús d’aquestes instal·lacions. Aquesta última mesura es tira endavant amb la voluntat de reobrir les instal·lacions el més aviat possible un cop resolta la situació actual d’enfrontament per l’ús dels camps de futbol.

El problema de l’ús del camp de futbol és una situació greu i complexa a la que s’ha intentat posar solució a través de diverses vies. Tot i que no és la opció que es voldria des de l’Ajuntament, la clausura dels camps de futbol es veu com a única alternativa per reconduir el futur de la zona esportiva.

La raó principal per la qual es procedeix a la clausura dels dos camps de futbol són els nombrosos conflictes socials originats entre els diversos clubs –Club Esportiu Calldetenes, Club Futbol Atlètic Riudeperes i els clubs dissolts Unió Esportiva Calldetenes i Futbol Club Calldetenes– amb motiu de la utilització compartida del camp de futbol municipal i la impossibilitat de conciliar les parts i resoldre les desavinences que mantenen. Des del Consistori es vol remarcar que aquesta mesura és la darrera alternativa a la que es volia arribar i que en aquests moments es veu com a única opció possible per frenar l’escalada de l’enfrontament que s’ha produït darrerament.

D’altra banda, els dos camps de futbol també requereixen tasques de manteniment incompatibles amb l’activitat. Així, durant el període de clausura es procedirà a executar les obres de manteniment necessàries per a aquestes instal·lacions esportives.