La festa major arriba a Tavèrnoles

Els actes es celebraran del 25 de juliol al 3 d’agost

Redacció
21 de juliol del 2015
Actualitzat a les 18:45h
El tret de sortida el donarà, el dissabte 25 de juliol, una de les novetats d’enguany, el partit de futbol entre solters i casats, amenitzat amb un tast de cerveses i música a càrrec del DJ Xavi “llúpol” MALLOL. El diumenge 26 el teatre agafa protagonisme, amb la representació de l’obra “Aquí no paga ni Déu” a càrrec del Taller de Teatre del Casal de la Gent Gran de Torelló i sota la direcció de Jaume Magem.

El dijous dia 30 al Centre Cívic, tindrà lloc el pregó de Festa Major a càrrec de l’aventurer, emprenedor i veí del municipi, Albert Bosch. Tot seguit, es realitzarà la Caminada Nocturna amb dos recorreguts a escollir de 4 i 10 km respectivament, al finalitzar hi haurà coca, fuet i cava per a tots els participants i entrega d’obsequis.

El divendres 31, celebrem un dels actes més populars, el sopar de Festa Major. Aquest any com a novetat, serà un menú en format de tapes disposades en 4 barres en diferents estils de menjar. Seguidament, ball amb l’orquestra Solimar i per acabar la nit, discomòbil amb el DJ Sagalet.

El dissabte dia 1 a la tarda, l’acte més “bèstia” d’aquesta Festa Major: La Pista Americana, que es realitzarà al camp de futbol organitzada per Anigami. Al vespre, una botifarrada popular a l’aparcament serà el preludi del teatre a la fresca amb l’obra “Diner negre” a càrrec del Teatre Centre d’Arbúcies.

El diumenge dia 2 la quitxalla serà la gran protagonista, s’iniciarà amb una xocolotada popular al matí seguit de l’animació infantil amb jocs gegants i festa de l’escuma. A la tarda, al Centre Cívic els nens del Casal d’Estiu de Tavèrnoles realitzaran un espectacle infantil, i tot seguit, actuació de màgia amb el mag Joss. Al vespre a la terrassa del Centre Cívic, sopar de “coca i pernil” i a les 10 concert a la fresca a càrrec de Taverbanda. El dilluns 3, a les 12 del migdia el darrer acte de la Festa Major serà la missa en honor a Sant Esteve.

Podeu consultar el programa complet en aquest enllaç.