Vic estreny lligams amb Xina, Japó i Índia

Les Nits de Cinema Oriental faciliten els contactes de l'Ajuntament

Erik Marin
18 de juliol del 2015
Actualitzat a les 8:57h
El Cònsol general del Japó, Hiroyuli Makiuchi junt amb la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vic, Susagna Roura.
El Cònsol general del Japó, Hiroyuli Makiuchi junt amb la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vic, Susagna Roura. | Ajuntament de Vic

El cònsol general del Japó, Hiroyuli Makiuchi, junt amb la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vic, Susagna Roura. Foto: Ajuntament de Vic


L'Ajuntament de Vic ha organitzat diverses rebudes insticucionals amb representants del Japó i de Hong Kong, en el marc del Festival de Nits de Cinema Oriental, que s'està celebrant aquestes dies a la ciutat. El consistori pretén intercanviar experiències entre les diferents cultures i explorar una major col·laboració per tal d'enfortir les relacions en diversos sectors.

Així, dimecres, 15 de juliol, la 2a tinent d'alcalde i regidora de Cultura, Susagna Roura, va rebre Hiroyuli Makiuchi, cònsol general del Japó a la ciutat de Barcelona. L'endemà es va fer una rebuda institucional a la delegació de Hketo, l'organisme que representa de forma oficial el govern de Hong Kong davant de la Unió Europea.

Aquest dissabte, 18 de juliol, i a partir de les 21:45 hores, es clausurarà el Festival, que enguany ha tingut com a país convidat a l'Índia. L'acte  comptarà amb la presència de Maitrey Kilkarni, segon secretari de l'ambaixada india a Madrid, i l'alcaldessa de Vic, Anna Erra.
Arxivat a