El Festival de Cantonigròs reposa les banderes d'Israel i País Valencià

Les insígnies van ser robades a principis de setmana per uns desconeguts

La bandera d'Israel, al teatre Atlàntida, aquest dijous.
La bandera d'Israel, al teatre Atlàntida, aquest dijous. | ACAI
Redacció Osona.com
17 de juliol del 2015
Actualitzat a les 18:46h
L’organització del 33è Festival Internacional de Música de Cantonigròs, que se celebra aquesta setmana, del 16 al 19 de juliol, a Vic, ha reposat les banderes d’Israel i l’oficial de la comunitat valenciana al teatre Atlàntida, que van ser robades a principis de setmana per persones desconegudes. Les dues insígnies ja van onejar en l’acte inaugural que va tenir lloc aquest dijous.

L’Atlàntida de Vic apareix guarnida aquests dies amb les banderes de tots els països i comunitats participants al Festival. La desaparició de la bandera d’Israel va provocar la reacció de sectors propers a Israel, com l’Associació Catalana d’Amics d’Israel (ACAI), que van reclamar la seva restitució. Ara, la mateixa entitat ha felicitat l’organització per la reposició.

Per altra banda, "Complicitats que maten", l'entitat nascuda a Vic contra els acords de la UVic-UCC amb facultats de medicina d'Israel, ha fet arribar una carta a l'organització del Festival queixant-se de la invitació de grups d'Israel.

La bandera d'Israel ja torna a voleiar. Agraïm a l'organització del Festival Internacional de Música de Cantonigròs la seva ràpida restitució

Posted by ACAI (Associació Catalana d'Amics d'Israel) on Jueves, 16 de julio de 2015