Els fundadors de Series.ly, entre els quals un osonenc, aclareixen la seva detenció

Puntualitzen que va ser el 17 de juny i que després de declarar els van deixar en llibertat

Redacció Osona.com
17 de juliol del 2015
Actualitzat a les 7:48h
Després de les informacions aparegudes la passada tarda sobre la detenció dels tres fundadors i creadors de Series.ly, el blog de la pàgina web ha publicat un comunicat en el matisen la notícia. Concretament, expliquen que la detenció i l'escorcoll es van produir, però va ser el passat 17 de juny. Els fundadors de la plataforma, que són els catalans Andreu Caritg (de Sant Hipòlit de Voltregà), Oriol Solé i David Tardà.

Expliquen que ara fa just un mes membres de la Policia Nacional espanyola es van presentar al seu despatx per dur a terme un registre i que després se'ls van endur detinguts. Tot i això, una vegada van haver declarat, els van deixar en llibertat. "A dia d'avui encara no sabem qui ha posat la denúncia ni tenim més informació sobre el presumpte delicte del que se'ns acusa", exposen, tot afegint que "sempre hem respectat la llei".

Tot seguit, asseguren que "quan disposem de més informació la facilitarem, però mentrestant seguirem treballant en els nostres projectes". Per últim, agraeixen totes les mostres de suport que estan rebent i comuniquen a tothom "que estem bé".