Els nens bielorussos i ucraïnesos de Txernòbil arriben a Osona

L'ONG Osona amb els nens organitza estades a la comarca per a infants afectats per l'accident nuclear

Erik Marin
16 de juliol del 2015
Actualitzat a les 17:49h
Foto de família, a Vic
Foto de família, a Vic | Osona amb els nens

Arribada dels nens bielorussos a Vic. Foto: ONG Osona amb els Nens


L'ONG Osona amb els Nens, que es dedica a organitzar estades a la comarca per a nens afectats per l'accident nuclear de Txernòbil, va rebre aquest dimecres, 15 de juliol, la primera tongada d'enguany: un grup de 46 infants de nacionalitat bielorussa. La recepció va tenir lloc a la Sala Coll i Bardolet de l'edifici del Sucre de Vic. Aquest dijous, 16 de juliol, està prevista l'arribada de 14 nens més procedents d'Ucraïna amb una monitora.

Els nens estaran acollits amb famílies d'Osona i de les comarques veïnes fins a finals d'agost. El primer grup anava acompanyat per Svetlana Krasikova, presidenta de l'associació “Ajudem els nens de Txernòbil”, i de Zoya Vasilkova, una traductora. L'acte va servir per presentar als nens la seva família d'acollida.

Osona amb els Nens va voler agrair la generositat de les famílies d'acollida fent possible una millora de salut durant unes setmanes de tots aquests nens que estan envoltats de contaminació per l'accident de la central nuclear de Txernòbil. A més, va agrair el suport econòmic rebut per diverses entitats públiques, empreses i particulars.
 

Acte de presentació a l'edifici El Sucre, Vic. Foto: ONG Osona amb els Nens

Arxivat a