Alvic instal·la una planta logística a Vic per proveir el mercat europeu

L'empresa de mobiliari invertirà 6 milions d'euros i crearà entre 15 i 20 nous llocs de treball

Erik Marin
16 de juliol del 2015
Actualitzat a les 17:53h
Acte de signatura entre Incasòl i el Grupo Alvic
Acte de signatura entre Incasòl i el Grupo Alvic | Incasòl

Parcel·les ocupades per l'empresa Grupo Alvic. Foto: Incasòl
 

El Grupo Alvic FR Moliliario SL va signar dimarts, 14 de juliol, la compra a l'Institut Català del Sòl, Incasòl, de dues parcel·les del sector Les Casasses de Vic. L'empresa preveu fer una inversió de 6 milions d'euros i crear entre 15 i 20 nous llocs de treball.

Les parcel·les adquirides han estat la número 21 i 22 que sumen un total de 8.738,02 metres quadrats de superfície total. Alvic utilitzarà aquestes dues parcel·les per la logística de les seves plantes per tal de poder satisfer la demanda que té provinent del mercat europeu. D'aquesta forma ho farà de manera més eficient i efectiva.

El Grupo Alvic, que va ser creat l'any 1972, produeix components pel mobiliari de cuina, bany, oficina i llar. Actualment l'empresa té diferents plantes: una ubicada a Alcaudete i una altra a la Carolina (Jaén). Vic significarà la seva tercera planta de logística. A més, disposa d'una plantilla de més de 700 treballadors directes, exportant els seus productes a més de 40 països, és a dir, un 80% de la seva producció.

Després d'aquesta venda només queda lliure una sola parcel·la al sector de Les Casasses, que ocupa gairebé 30 hectàrees de superfície total. Aquest polígon, situat al nord de la ciutat, està molt ben comunicat en ser en la cruïlla amb la carretera C-153 de Vic a Olot, i a només cinc-cents metres d'un accés a l'Eix Transversal C-25, que esdevé una comunicació ràpida cap a Manresa i Lleida per l'oest, i cap a Girona.
 

Acte de signatura entre Incasòl i el Grupo Alvic. Foto: Incasòl

Arxivat a