CDC Osona copsa el pols del ciutadà de cara al 27-S

Sessió de treball a Vic aquest divendres, oberta a tothom | Francesc Homs participarà a l’acte

Redacció Osona.com
16 de juliol del 2015
Actualitzat a les 8:43h
Convergència d’Osona celebrarà aquest divendres, 17 de juliol, a dos quarts de 8 del vespre, una sessió que porta per títol “Benvinguts al futur”, amb la voluntat de sortir al carrer i escoltar la gent. L’acte es farà al centre cívic Can Pau Raba de Vic i comptarà amb la presència del conseller Francesc Homs.

La iniciativa pretén ser una jornada de treball i debat per explicar la viabilitat de l’estat propi i per recollir les propostes dels ciutadans de cara a les eleccions plebiscitàries del 27-S, així com afrontar la refundació del partit. L’acte està obert als militants, càrrecs electes, membres de les llistes municipals, i simpatitzants.

La dinàmica de la trobada girarà a l’entorn de dues qüestions claus: per una banda trobar resposta a quines són les polítiques més importants pensant en la Catalunya del futur, i per l’altra, definir què ha de fer CDC com a partit per representar la majoria de ciutadans el proper dia 27-S. “Es tracta d’explicar el context actual del país en relació amb les polítiques del govern espanyol i de deixar clar que l’estat propi és la única manera de millorar la vida dels ciutadans del país, perquè CDC ja ha intentat totes les vies possibles d’encaix”, explica el partit.

Les  conclusions es traslladaran a la convenció nacional que CDC celebrarà el proper diumenge dia 19 de juliol a Barcelona.
 
Arxivat a