La UVic-UCC i el BM Granollers signen un conveni de col·laboració

La Universitat facilitarà beques al talent esportiu per als jugadors dels primers equips masculí i femení del club granollerí

La signatura, a Vic
La signatura, a Vic | UVic-UCC
Esteve Plantada
15 de juliol del 2015
Actualitzat a la 13:40h

Les dues entitats acorden treballar plegats per la mobilitat del coneixement Foto: UVic


La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i el Club Balonmano Granollers han signat avui un conveni marc de col·laboració per facilitar la mobilitat entre les dues institucions i donar un impuls conjunt a la transferència de coneixement en l'àmbit de l'esport i la salut. El rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña, i el president del club, Josep Pujadas, han estat els encarregats de rubricar l'acord aquest matí a les oficines del rectorat de la Universitat. La signatura d'aquest conveni marc reforça la permeabilitat de la UVic-UCC amb els agents del territori i permet sumar sinergies a diversos nivells amb una entitat capdavantera en l'àmbit de l'handbol.

El conveni de col·laboració, que té una vigència de dos anys prorrogables i s'anirà concretant a partir d'altres documents específics, compromet les dues institucions a desenvolupar activitats de docència, investigació i transferència de coneixement. A més, la UVic-UCC oferirà places becades per a esportistes dels primers equips masculí i femení del BM Granollers, tal i com ja ha fet amb altres clubs, com ara el CB Vic. La beca ja es començarà a atorgar de cara al proper curs, independentment del grau escollit, sempre que s'imparteixi al Campus UVic. En aquesta mateixa direcció, la Universitat es compromet a facilitar la integració dels alumnes que competeixen als primers equips del BM Granollers al Programa de Suport als Estudiants Esportistes. Per la seva banda, el club d'handbol treballarà per fer difusió de la UVic-UCC i les seves activitats a través dels seus canals de comunicació.

L'acord també estableix una sèrie de compromisos que les dues entitats hauran d'impulsar conjuntament, com ara la posada en marxa de noves activitats de recerca i difusió de matèries d'interès comú o iniciatives que fomentin la mobilitat dels estudiants i el personal entre institucions. El conveni contempla la col·laboració entre la Universitat i el BM Granollers en l'estudi i execució de projectes conjunts i l'intercanvi d'informació sobre temes d'investigació, publicacions i altres materials d'interès per a les dues institucions. A més, tant la UVic-UCC com el BM Granollers podran disposar de les instal·lacions de l'altra part signant per dur-hi a terme activitats de formació o difusió.
 

Els representants del BM Granollers i UVic, en el moment de signar l'acord. Foto: UVic

Arxivat a