Més de 500 persones participen a la cursa nocturna la Somnàmbula

Jonathan Mora i Sílvia Segura van ser els guanyadors de la prova

Erik Marin
14 de juliol del 2015
Actualitzat a les 15:18h
Moment de la sortida dels participants de la cursa/caminada la Somnàmbula.
Moment de la sortida dels participants de la cursa/caminada la Somnàmbula. | Josep Alonso

Moment de la sortida dels participants de la cursa/caminada la Somnàmbula. Foto: Josep Alonso
 

Un total de 544 participants van gaudir de la segona edició de la Somnàmbula, que es va celebrar el passat divendres, 10 de juliol, a Roda de Ter. Aquesta cursa/caminada nocturna és una proposta que combina esport, cultura, solidaritat i inclusió social. Va ser organitzada per l'Associació Sant Tomàs.

La cursa tenia un recorregut de 7 km i va començar a les 21:30 hores des de la plaça Major de Roda de Ter. Prèviament, a les 20:00 hores de la tarda es va poder gaudir de l'òpera de “La Sonambula” de Bellini en directe. Aquesta interpretació va anar a càrrec de la soprano Rosa Mari Ramírez Abella, que hi va col·laborar de forma totalment desinteressada.

El guanyador de la cursa va ser Jonathan Mora, que va arribar a meta amb un temps de 27 minuts i 53 segons, seguit de Raul Rota, que va fer 28 minuts i 21 segons. En tercer lloc va arribar Arnau Grifoll amb un temps de 28 minuts i 54 segons.

Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora de la cursa va ser Sílvia Segura amb un temps de 35 minuts i 7 segons, seguida de Susana Galán amb 35 minuts i 20 segons. Va completar el podi Gemma Crous, que va signar un temps de 37 minuts.

Les valoracions dels participants sobre la carrera van ser molt positives, segons els organitzadors.
 

Classificació de la Somnàmbula

Fotografies de la Somnàmbula

Arxivat a