Laura Vila, de CiU, renuncia al càrrec de regidora a Calldetenes

El seu lloc l’ocuparà Roger Pradell

Redacció Osona.com
14 de juliol del 2015
Actualitzat a les 8:32h
Laura Vila, regidora de CiU a Calldetenes, ha presentat aquest dilluns, 13 de juliol, la seva renúncia al càrrec i, en conseqüència, també deixa la gestió delegada de les regidories de Joventut, Festes, Pagesia i Món Rural. La regidora ha presentat la seva dimissió a l’Ajuntament a través d’una carta en la que exposa alguns dels seus motius personals que l’han portat a deixar el càrrec i a cedir el seu lloc a algú que s’hi pugui dedicar al 100%, segons explica una nota municipal. El comunicat, però, no es fa ressò de les tensions que hi ha a dins del grup municipal de CiU, en temes tan enverinats com el del futbol. D’altra banda, Laura Vila deixa la porta oberta a continuar treballant pel poble de Calldetenes des d’una altra perspectiva.

En substitució de Laura Vila, serà Roger Pradell qui ocuparà el càrrec de regidor al consistori, ja que és el següent en la llista de Convergència presentada a les darreres eleccions municipals celebrades del 24 de maig. L’Ajuntament iniciarà els tràmits per tal de sol·licitar la credencial pel nou regidor a la Junta Electoral Central. Un cop rebuda, Roger Pradell haurà de jurar el seu càrrec i prendre possessió de l’acte de regidor en un proper ple.

Pel què fa a les regidories que havia assumit caldrà redistribuir el cartipàs. Aquest fet podria provocar canvis en la distribució de les altres regidories que es van fer públiques el passat 6 de juliol.