Un veí de Manlleu mor a Bracons en un xoc frontal entre un cotxe i un camió

L'accident s'ha produït just abans del primer túnel, a Sant Pere de Torelló

Redacció Osona.com
13 de juliol del 2015
Actualitzat el 14 de juliol a les 11:21h
Estat en què ha quedat el vehicle sinistrat
Estat en què ha quedat el vehicle sinistrat | Osona.com

Estat en què ha quedat el vehicle Foto: Osona.com

 

El conductor d'un turisme, Sadurní R.T., veí de Manlleu de 58 anys, ha mort aquesta tarda després que el seu vehicle impactés frontalment amb un camió a l'eix Vic-Olot, al quilòmetre 156 de la C-37 i en terme municipal de Sant Pere de Torelló. L'accident s'ha produït just abans del primer túnel venint des d'Osona.

Els fets han passat poc abans de les 6 quan, per causes que s'investiguen, els dos vehicles han impactat de cara. Els Bombers han hagut de fer tasques d'excarceració per rescatar el conductor de l'automòbil, però els serveis sanitaris no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Quatre dotacions de Mossos d'Esquadra, cinc dels Bombers i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han actuat al lloc dels fets.

Pel que fa a l'afectació viària, el Servei Català de Trànsit ha informat que la via ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa, amb desviaments senyalitzats, la qual cosa ha provocat cues d'alguns quilòmetres. Les restriccions de trànsit s'han allargat gairebé fins a la mitjanit.

 

Foto: Osona.com

 

Foto: Osona.com
 

Foto: Osona.com
 

Estat en què ha quedat un dels vehicles implicats. Foto: Osona.com