Agència Nord i Logway s'uneixen sota el paraigua d'una nova marca

Nordlogway oferirà serveis integrats de transport, logística i assessorament de logística

Redacció Osona.com
13 de juliol del 2015
Actualitzat a les 18:22h

El magatzem robotitzat de Logway a Manlleu. Foto: Nordlogway


L'empresa històrica de transport Agència Nord de Torelló i Logway 2007 de Manlleu, operador logístic de mercaderies, han integrat els seus serveis sota el paraigua d’una sola marca, que portarà per nom Nordlogway. D’aquesta manera es podran oferir serveis integrats de transport, logística i assessorament de logística. Les empreses, però, continuaran funcionant de manera autònoma.

Logway incorpora a la nova marca un magatzem punter en tecnologia logística a Catalunya. L’empresa ha invertit en els darrers anys 6.000.000 euros per convertir les seves instal·lacions en referents de l'aplicació tecnològica en el sector de la logística. “Les prestatgeries robotitzades permeten fins a una rotació de 120 palets cada hora, tant d ́entrada com de sortida”, diu Francesc Llorens, conseller delegat del grup.

L'empresa, que està immersa en un procés d ́expansió local i internacional, està gestionant a les seves instal·lacions el magatzem, la manipulació i el transport d ́empreses rellevants dins del món alimentari de gran consum i de sectors industrials. Destaquen Sodeca Grup, Axilone, Mercadona o Llet Nostra i multinacionals com General Cable, que busquen expandir-se en el mercat espanyol o requereixen d’una gestió integral de les seves operacions logístiques.
 
Arxivat a