Tres detinguts pel robatori d'una masia a l'Esquirol

Els lladres es van emportar diversos objectes, com un piano elèctric, un patinet i una paella

Redacció Osona.com
10 de juliol del 2015
Actualitzat el 12 de juliol a les 9:56h
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vic van detenir aquest dimecres, 8 de juliol, tres homes, d’entre 20 i 32 anys i veïns de Manlleu, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili, en concret, a una masia de l’Esquirol.

El delicte es va cometre el mateix dia, als volts de les sis de la tarda, quan un veí va alertar els Mossos que hi havia tres persones que entraven a la parcel·la d’una casa de pagès de l’Esquirol. Al cap d’uns minuts, van sortir amb diversos objectes i van marxar ràpidament del lloc amb un vehicle.

Una patrulla de mossos es va dirigir a la masia i va comprovar que una finestra de la casa estava forçada i els barrots que la protegien estaven arrencats de la paret. Paral·lelament, es va muntar un control de pas a la zona per tal de localitzar el vehicle dels lladres.

Poc després, els mossos van aturar un turisme ocupat per tres persones, les quals coincidien amb la descripció facilitada pel testimoni. Dins del vehicle van localitzar els objectes que acabaven de sostreure a la masia. Entre aquests hi havia un patinet, un piano elèctric, un focus, una paella elèctrica i diverses eines.

Els tres homes van quedar detinguts com a presumptes autors del robatori. Els detinguts han passat avui, dia 10, a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Arxivat a