Toni Serrat deixa la presidència de l'OAR Vic

El regidor de Vic ha estat 9 anys al capdavant del club | El seu relleu serà Jordi Gallifa

Redacció Osona.com
10 de juliol del 2015
Actualitzat el 12 de juliol a les 9:53h

Toni Serrat. Foto: Adrià Costa


Toni Serrat, regidor de l’Ajuntament de Vic, ha deixat la presidència de l’OAR Vic, tal com ha comunicat el club en una nota al seu web, a primera hora d’aquest matí. La setmana passada, coincidint amb el final de la temporada 2014-2015, Serrat va oficialitzar el seu relleu a la presidència del club davant de la junta directiva. Després de 20 anys treballant pel club, gairebé una dècada com a president (nou anys), Serrat cedeix el seu lloc a Jordi Gallifa, qui serà a partir de la temporada que ve el nou màxim responsable de l’OAR Vic.

Juntament amb Toni Serrat, també deixa el seu lloc a la junta directiva Miquel Rifà. “Més de dues dècades de col·laboració amb l’OAR, amb una feina poc visible moltes vegades però clau en el bon funcionament de l’entitat”, expliquen des del club.

El club, a la nota, dóna les gràcies als dos per la seva tasca: “Des de l’OAR Vic només podem fer que agrair el treball, dedicació i amor pel club tant del president Toni Serrat com de Miquel Rifà. La transformació i millora que ha viscut el club en els darrers anys us deu molt. De ben segur que ens seguireu acompanyant com a oaristes de cor”.
 

Carta de comiat de Toni Serrat