Borrallo revalida el títol mundial de tir policial

L'agent de la Guàrdia Urbana de Vic també obté el subcampionat per equips

Joan Borrallo, amb les dues medalles.
Joan Borrallo, amb les dues medalles. | Joan Borrallo
Redacció Osona.com
09 de juliol del 2015
Actualitzat a les 16:55h
Joan Borrallo, tirador de la Guàrdia Urbana de Vic i del Club de Tir Esportiu d’Osona, ha revalidat el  títol de campió del món (aconseguit fa dos anys a Belfast) en els campionats mundials de policies i bombers, que s’han celebrat a Fairfax, Virgínia (Estats Units), entre el 26 de juny i el 5 de juliol. L’agent vigatà també ha aconseguit el subcampionat en Policia Distingit per equips. La competició ha estat marcada per l’alta participació, amb més de 50 equips i uns 250 tiradors.

Borrallo era l’únic osonenc que participava a la cita, com a capità i membre de l’equip Catalonia Police Team. L’equip, representació de la selecció espanyola de tir, estava format per Borrallo, de la Guàrdia Urbana de Vic; Dani Muñoz, dels Mossos d’Esquadra i nova incorporació; Francesc Cantor, de la Policia Nacional; i Eduardo Vicente, de la Guàrdia Civil.

Borrallo ha fet una valoració molt positiva del campionat, ja que dubtava de poder revalidar el títol, a causa d’una greu lesió que el va tenir apartat de l’entrenament físic i tècnic durant tres setmanes, a menys d’un mes del mundial. L’agent encara està pendent d’una operació quirúrgica.
Arxivat a