El grup Xarxa de Torelló estrena un musical

"La Vie Bohème" es podrà veure aquest cap de setmana al Cirvianum de Torelló

Erik Marin
08 de juliol del 2015
Actualitzat a les 18:13h
El teatre Cirvianum de Torelló acollirà aquest proper cap de setmana l'estrena del musical “La Vie Bohème”, a càrrec del grup Xarxa de Torelló. El director Jordi Torres ha fet una adaptació de l'òpera rock “Rent”, basada en l'òpera “La bohème” de Giancomo Puccini. El muntatge es podrà veure dissabte, 11 de juliol, a les 9 del vespre i l'endemà diumenge a partir de les 6 de la tarda. L'obra tindrà un preu de 7,50 euros si es compra de forma anticipada o de 9 euros a les taquilles del teatre Cirvianum.

La versió que estrena el grup Xarxa comptarà amb la intervenció de música en directe, ja que l'obra representada esta basada en un popular musical rock, “Rent”, amb música i lletra de Jonathan Larson. Els músics seran Pere Galobardes al teclat, Albert Vila al baix, Xef Vila a la bateria i David Planta a la guitarra.

L'espectacle explica la història d'un grup de joves bohemis, artistes i músics que intenten sobreviure amb la sida. El muntatge s'ha realitzat a partir dels diferents tallers de teatre musical i dansa que s'han anat organitzant durant el curs 2014-2015 amb la participació d'uns 25 alumnes aproximadament.

A més, durant la festa major de Torelló que es portarà a terme el cap de setmana del 25 i 26 de juliol, el grup Xarxa estrenarà la seva pròpia versió “d'El Petit Príncep”.
 

Compra d'entrades anticipada


 
Arxivat a