Eloi Canals es proclama campió estatal juvenil de patinatge artístic

Aleix Torres i Rut Vilardell fan podi en la modalitat de figures obligatòries

Erik Marin
08 de juliol del 2015
Actualitzat a la 13:21h

Rut Vilardell i Aleix Torres a Reus, amb el tècnic del CPA Tona, Manel Pérez. Foto: César Pérez
 

Eloi Canals, patinador del CPA Calella, s'ha proclamat campió d'Espanya en la categoria juvenil en el campionat de patinatge artístic disputat a Reus aquest cap de setmana.

Després de realitzar el programa curt i aconseguir la tercera plaça provisional va remuntar les dues primeres places amb un fantàstic programa llarg. Canals va fer una exhibició de triples molt cuidada on cal destacar un excel·lent triple flip. Van completar el podi, David André, del CP Parets, que va aconseguir la medalla d'argent i va obtenir una plaça per al Campionat d'Europa, i Jesús López, que va obtenir la medalla de bronze.

Aleix Torres i Rut Vilardell, patinadors del CPA Tona, van aconseguir el segon i tercer lloc respectivament en la modalitat de figures obligatòries.

En la modalitat lliure, Torres, va aconseguir la quarta posició a molt poca distància del tercer classificat, Jesús López, després de realitzar un gran programa llarg. Aquesta gran actuació li ha servit per ser escollit per part de la Federació Espanyola per participar en la Copa d'Europa que se celebrarà a Dijon, França, entre el 26 i el 31 de juliol.
 

Classificació del programa lliure individual del Campionat d'Espanya de patinatge artístic

Arxivat a