La UE Vic es desvincula del Vic-Riuprimer Refo

El club segella una acord de col·laboració amb la nova Fundació UE Vic, que aglutinarà el seu futbol base

Redacció Osona.com
07 de juliol del 2015
Actualitzat a les 16:34h
La Unió Esportiva de Vic i la Fundació UE Vic treballaran com un sol club d’ara endavant. Els òrgans de direcció de les dues entitats han donat el vistiplau definitiu a l’acord de col·laboració que estreny la relació i amplia els vasos comunicants entre els dos clubs per tal de compartir estratègies, experiències i recursos. La junta de la UE Vic va aprovar per unanimitat fa uns dies rubricar l’acord i col·laborar amb la fundació des de la perspectiva social, esportiva i econòmica.

Els òrgans directius de les dues entitats mantindran la personalitat jurídica pròpia, però treballaran plegats com si es tractés d’un sol organisme amb l’objectiu de generar una dinàmica de club homogènia. De fet, la meitat de membres que formen la junta directiva del Vic són també patrons de la fundació.

La Fundació Unió Esportiva Vic ha estat creada per una part de la junta directiva de la UE Vic, i es posarà en marxa la temporada vinent. L’entitat té com a objectiu combinar l’aprenentatge del futbol base amb una escola pedagògica, és a dir, formar a nivell futbolístic però també humà.

La Fundació UE Vic, nou filial de la UE Vic

En virtut de l’entesa entre les dues entitats, d’ara endavant la Fundació UE Vic serà el club filial de la UE Vic. D’aquesta manera, s’extingirà l’acord d’afiliació que fins ara aquesta darrera entitat tenia amb el Vic-Riuprimer REFO. Així doncs, els primers equips masculí i femení del Vic, que militen a Primera Catalana i a Segona Divisió Nacional respectivament, esdevindran una plataforma més del futbol formatiu de la fundació.

Pel que fa a l'equip femení de Segona Divisió, la decisió ha causat una enorme polseguera i el seu futur és força incert, segons explica el portal futfem.cat. De moment, ha plegat l'entrenador Ivet Martínez i el coordinador Marc Pladevall.

El Vic-Riuprimer REFO, per la seva banda, continuarà mantenint els mateixos equips i les mateixes categories. El Vic-Riuprimer REFO es va crear l’any 2009 fruit de la fusió dels clubs de futbol base CF Riuprimer, Escola de Futbol d’Osona i CF Base Vic Remei. El club també actuava com a futbol base de la UE Vic, la qual cosa ara s’ha abolit.
Arxivat a