Pilarin Bayés rep el Diploma de Mestre Artesà

La Generalitat de Catalunya distingeix “la brillant trajectòria professional” de la ninotaire

Redacció Osona.com
07 de juliol del 2015
Actualitzat el 09 de juliol a la 13:50h

Foto de família dels guardonats, amb Felip Puig i Artur Mas. Al darrere del president, Pilarín Bayés. Foto: Generalitat de Catalunya


La Generalitat de Catalunya ha celebrat aquest dilluns la primera edició dels “Premis Nacionals d’Artesania de la Generalitat de Catalunya”, que reconeixen la tasca d’artesans, entitats i empreses que han excel·lit en la seva obra i trajectòria i han aportat elements d’innovació i prestigi en el sector.

El president de la Generalitat, acompanyat del conseller Felip Puig, ha presidit l’acte, en el marc del qual també s’han lliurat els Diplomes de Mestre Artesà corresponents a l’any 2015, que reconeixen el mestratge de 23 artesans catalans.

Un d’aquests mestres artesans, ha estat la ninotaire vigatana Pilarín Bayés, a qui se li ha atorgat el diploma per la seva “brillant trajectòria professional, creant un estil propi inconfusible amb més de 700 llibres i milers de dibuixos de temàtiques diverses, sent una de les il·lustradores catalanes més reconegudes”

Per obtenir el Diploma de Mestre Artesà cal comptar amb una experiència de més de 15 anys de professió, i destacar en aspectes com la potenciació de l’ofici, la formació i la incorporació de disseny i innovació al procés artesanal.
 

Relació d'artesans distingits

Més informació de l'entrega de guardons

Arxivat a