La Nit de Botigues de Torelló es guarneix de cinema

Concerts en directe, degustacions i atraccions infantils, entre les activitats més destacades

Un toro mecànic a la Nit de Botigues de Torelló
Un toro mecànic a la Nit de Botigues de Torelló | A. Costa
Redacció Osona.com
06 de juliol del 2015
Actualitzat el 08 de juliol a la 13:34h

Nit de Botigues de Torelló. Foto: Adrià Costa


Per tercer any consecutiu, Torelló va celebrar la Nit de Botigues, el passat dissabte, 4 de juliol. L'edició d'enguany es va realitzar entre les 8 del vespre i les 12 de la nit. Seguidament es va fer el fi de festa.

Al certamen d'enguany hi van participar 86 establiments comercials, distribuïts al llarg del recorregut següent: carrer del Pont, plaça Vella, plaça de la Vila, carrer Sant Feliu, carrer Capsavila, carrer Mossèn Parassols, carrer Sant Miquel, carrer Sant Bartomeu i plaça Nova, on hi va haver el concert de fi de festa amb Les Tietes Queques. Els comerços d’altres barris es van instal·lar en les carpes als mateixos carrers.

Els comerciants van organitzar activitats diverses i van guarnir els carrers amb ornamentacions relacionades amb el cinema, el tema d'enguany. Hi vam poder trobar, per exemple, una representació del cinema western al carrer Sant Miquel, i del cinema musical al carrer Sant Feliu, entre moltes altres propostes.

Els comerciants col·laboradors i participants van programar una gran varietat d'activitats i actuacions durant tot el recorregut, com Dj's i concerts en directe, degustacions de productes i atraccions infantils, entre molts altres.

L’organització d’aquesta activitat comercial va a càrrec de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, l’Agrupació de Comerciants de Torelló i el conjunt de botiguers del municipi i el Pla de Barris del Nucli Antic, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat.
 

Programa de la Nit de Botigues de Torelló

Recull de galeries de fotos de la Nit de Botigues de Torelló

 

Nit de Botigues de Torelló. Foto: Adrià Costa

Arxivat a