El cinema serà el tema central de la Nit de Botigues de Torelló

Concerts en directe, degustacions i atraccions infantils, entre les activitats més destacades

Erik Marin
02 de juliol del 2015
Actualitzat a les 16:20h

Presentació de la tercera edició de la Nit de Botiguers de Torelló. Foto: Ajuntament de Torelló
 

Per tercer any consecutiu, Torelló celebrarà la Nit de Botigues, aquest proper dissabte, 4 de juliol. L'edició d'enguany es realitzarà entre les 8 del vespre i s'allargarà fins a les 12 de la nit. Seguidament es farà el fi de festa.

L'alcalde, Santi Vivet, va destacar en l'acte de presentació que aquest any participen 86 establiments comercials i estaran distribuïts al llarg del recorregut: carrer del Pont, plaça Vella, plaça de la Vila, carrer Sant Feliu, carrer Capsavila, carrer Mossèn Parassols, carrer Sant Miquel, carrer Sant Bartomeu i plaça Nova, on hi haurà el concert de fi de festa amb Les Tietes Queques. Els comerços d’altres barris s’instal·laran en les carpes instal·lades als carrers.

Els carrers s'han guarnit amb diferents activitats i ornamentacions relacionades amb el cinema, el tema d'enguany. Podrem trobar per exemple, una representació del cinema western al carrer Sant Miquel, i del cinema musical al carrer Sant Feliu, entre moltes altres activitats.

Els comerciants col·laboradors i participants han proposat una gran varietat d'activitats i actuacions durant tot el recorregut, com Dj's i concerts en directe, degustacions de productes, atraccions infantils, entre molts altres. A partir de les 12 de la nit començarà el fi de festa a la plaça Nova, on es podrà gaudir d'un sorteig d'un cap de setmana a Món Sant Benet per a dues persones. Un altre sorteig que es portarà a terme és l'anomenat “Barris Antics. Molt per descobrir molt per oferir” on han participat els comerços de Torelló durant tot el mes de juny. En aquest cas, dijous 9 de juliol, es repartiran un total de sis premis, cadascú comprés de 19 regals que oferiran els establiments als participants.

Dolors Darnés, la presidenta de l’Agrupació de Comerciants de Torelló, va celebrar la bona sintonia amb l’Ajuntament per poder mantenir activitats com la Nit de Botigues. “Més que venda, donar-nos a conèixer, el contacte amb el client i la fidelització. I posar en valor el comerç de Torelló” va afegir. A més, va explicar que enguany també es posa en marxa un concurs d'Instagram amb fotos de la Nit de Botigues, amb les etiquetes #nitbotigues15, #ACTTorello i #instaOsona.

Cal afegir que per tal de facilitar l'organització de l'activitat i la circulació dels vianants, la majoria de carrers quedaran tallats al trànsit a partir de les 2 del migdia.

L’organització d’aquesta activitat comercial va a càrrec de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, l’Agrupació de Comerciants de Torelló i el conjunt de botiguers del municipi i el Pla de Barris del Nucli Antic, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat.
 

Programa de la Nit de Botigues de Torelló

Arxivat a