Gossos i Nyandú animaran les Festes d'Estiu de Balenyà

Concerts, sopars populars i espectacles d'humor, actes destacats del programa de juliol

Erik Marin
30 de juny del 2015
Actualitzat a les 16:09h
Les Festes d'Estiu arriben a Balenyà aquest mes de juliol entre els dies 3 i 26. amb un gran ventall d'activitats per a tots els gustos i per a totes les edats. Els actes estaran carregats de música, humor i diversió. La iniciativa vol ser un punt de trobada i d'unió per a tota la gent del municipi, apunten des de l'Ajuntament.

Tot començarà el 3 de juliol amb la Festa de la Ballaruga, a partir de les vuit de la tarda a la plaça Josep Espona. Els actes més importants es comprenen entre el 13 i el 19 de juliol, en la que podríem nomenar la setmana de la joventut, amb l'organització per part del Joenacc-Consell de Joventut de les principals activitats. Es podrà gaudir de gimcanes infantils, concerts a l'aire lliure, espectacles d'humor, jocs, tallers i sopars populars, entre altres propostes.

Entre els actes més destacats, hi ha el concert de Gossos, que es farà el divendres, 10 de juliol, a la sala polivalent i on es recordaran els 22 anys que el grup porta dalt de l'escenari. El concert tindrà un preu de 8 euros si es compra de forma anticipada o de 10 euros a les taquilles. L'endemà, torna el sopar jove temàtic, enguany amb el sopar català, a partir de les 21 hores a la pista coberta de l'escola. Dimecres, 15 de juliol, hi haurà el nou espectacle de la companyia Guillem Albà, d'humor i música, "Marabunta", a partir de les 22:30 hores a la plaça Josep Espona. A més, divendres 17 de juliol, es podrà gaudir del concert jove amb l'orquestra Mitjanit i Nyandú, a partir de les 23 hores al carrer Bòbila. Tot seguit, continuarà la festa amb la festa sol creixent.

També cal destacar la nit musical a la piscina, l'espectacle de màgia i humor “Habrá Kadabra?” i les atraccions low cost, on els nens podran pujar a les atraccions per només un euro, entre moltes altres activitats.
 

Programa de les Festes d'Estiu de Balenyà

Arxivat a