Joana Serrat i The Sey Sister, caps de cartell a Sant Pere de Caserres

Tornen els "Vespres de juliol" al monestir, amb activitats lúdiques i culturals

Erik Marin
30 de juny del 2015
Actualitzat el 03 de juliol a la 13:34h

Joana Serrat a la sala Pasternak de Vic, l'any passat. Foto: Adrià Costa

Un any més, les activitats d'estiu tornen al monestir benedictí de Sant Pere de Caserres. Els actes començaran el 4 de juliol i s'allargaran fins al 25 del mateix mes.

Sota el títol “Els vespres de juliol, passa-t'ho bé al monestir de Sant Pere de Caserres”, tots els dissabtes del mes de juliol es realitzaran actes culturals i lúdics per a tots els públics. En total es faran quatre propostes que portaran al monestir recitals poètics, espectacles infantils i concerts.

L'agenda s'obrirà dissabte, 4 de juliol, a les 19:30 hores, amb el 21è encontre literari a 3 veus, 3 estils. L'encarregat de moderat el recital poètic serà Víctor Pallàs i intervindran Biel Barnils, Pere Tàpias i Albert Ubach.

La festa continuarà el següent dissabte, 11 de juliol, a la mateixa hora. La cantautora Joana Serrat  portarà l'espectacle de música il·lustrada acompanyada per la il·lustradora Carla Serrat. A continuació, dissabte 18 de juliol se celebrarà, a les 18 hores, la tarda infantil dedicada als més petits. Aquest acte inclourà la representació de la llegenda d'El drac de Sau, música i un taller, tot a càrrec de la companyia la Maleta. Finalment, el 25 de juliol, es clouran aquests vespres d'estiu amb el concert El color del gospel de The Sey Sisters a partir de les 19.30 hores.

Tant el recital poètic com l'espectacle infantil seran gratuïts per a tothom, mentre que els dos concerts tindran un preu simbòlic de 3 euros, amb descomptes especials per a joves, alberguistes i gent gran. L'entrada a tots els actes serà limitada per l'aforament del monestir.
 

Programa dels Vespres de juliol