Ritual macabre amb gallines a Manlleu

Animals decapitats i ferits, espelmes, sang, alcohol...

Redacció Osona.com
29 de juny del 2015
Actualitzat a les 18:52h
Una de les gallines sacrificades
Una de les gallines sacrificades | M. Macià
Ritual vudú o una simple bretolada? Són les preguntes que es fan alguns veïns i que la Policia Local de Manlleu està intentant esbrinar, després d’un incident que, com a mínim, es pot qualificar de macabre.

Un veí va trobar el passat 26 de juny a primera hora del matí, en un camp de conreu de les afores de Manlleu, un lloc on semblava haver-se celebrat una cerimònia del tot estranya. La visió era força surrealista: dues gallines decapitades, una altre de viva però amb un ull cosit, restes de sang, un ganivet de petites dimensions, espelmes roses, negres i vermells, i moltes botelles d’alcohol tirades pel terra, segons explica la Policia Local i tal com ha reflectit Manel Macià, de l’Associació Animalista de Manlleu, en el seu Facebook. La gallina que havia quedat viva ha sobreviscut, després de rebre tractament en un centre veterinari.

L’incident ha causat sorpresa i indignació entre els veïns, que no tenen cap indici de qui ha pogut ser l’autor o els autors de l’acció. La Policia Local ha iniciat una investigació però no confia que se’n pugui treure l’aigua clara. De moment, estant intentant esbrinar d’on van sortir les gallines.

Una de les victimes

Posted by Manel Macià Gallemí on Viernes, 26 de junio de 2015
Arxivat a