Rafa Cuenca entra a l'executiva nacional de MES

El partit es presentarà a les eleccions del 27-S

Redacció Osona.com
29 de juny del 2015
Actualitzat a les 12:57h

Rafa Cuenca. Foto: Adrià Costa

El Moviment d’Esquerres (MES), l’opció sobiranista sorgida de la confluència de les escissions del PSC Nova Esquerra Catalana i Moviment Socialista, va celebrar aquest cap de setmana a les Cotxeres de Sants de Barcelona l’assemblea per escollir els seus òrgans de direcció. L’exalcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, va ser escollida nova presidenta amb el suport del  91,8% de l’assemblea i treballarà juntament amb Pere Almeda, que serà el coordinador d’acció política. Casamitjana va proposar la seva executiva en la qual hi serà present el manlleuenc Rafa Cuenca, membre de MES Manlleu, que treballarà en el grup de territori fent equip amb Casamitjana.

Rafa Cuenca ha estat regidor no adscrit (abans del PSC) en aquesta legislatura a l’Ajuntament de Manlleu. En els comicis municipals del 24 de maig es va presentar a la població com a número 2 de MES Manlleu, però la formació només va obtenir un regidor i s’ha quedat fora del consistori. Cuenca també es col·laborador habitual de la secció d’Opinió d’Osona.com.

A l'assemblea de Barcelona, el MES també va decidir presentar-se a les properes eleccions del mes de setembre, refermant la voluntat de crear una majoria progressista i d’esquerres sobiranista. En el full de ruta de la formació s’hi inclou el compromís de defensar el caràcter plebiscitari i constituent de les eleccions del 27-S. L’endemà mateix de les eleccions, el MES creu que “s’ha de començar a treballar per la construcció de la Catalunya Estat i per la celebració d’un referèndum”.
Arxivat a