El Vic TT suma cinc podis als campionats estatals de tennis taula

Les vigatanes no poden reeditar l'èxit de la Copa de la Reina

Integrants de l'equip Vic T.T. al Campionat d'Espanya.
Integrants de l'equip Vic T.T. al Campionat d'Espanya. | David Fajula
Erik Marin
25 de juny del 2015
Actualitzat a les 11:40h

Integrants de l'equip Vic TT al Campionat d'Espanya. Foto: David Fajula
 

El Campionat d'Espanya de tennis taula s'està disputant a Antequera durant aquests dies, del 19 al 28 de juny. Les jugadores del Vic TT han aconseguit un total de cinc podis. Després de les medalles d'argent en la prova d'equips juvenils femenins i que Sara Ramírez hagués aconseguit guanyar en individual i dobles absolut, ara cal afegir-hi dos bronzes més, de la mà de Mariona Sáenz i Clàudia Caymel, en la categoria individual juvenil.

Mariona Sáenz va estar a un pas de classificar-se per la final després de perdre per 4-3 i 12-10 en el setè joc contra Nora Escartin i disposar fins i tot de la pilota de partit. Clàudia Caymel, per la seva banda, va perdre les semifinals contra l'actual campiona Sofia-Xuan Zhang.

Pel que fa a l'equip femení absolut del Vic TT no podrà tornar a repetir l'èxit de l'any anterior on va conquerir la Copa de la Reina. Les vigatanes van perdre contra el Suris Calella per 3-1. El Vic TT va patir diversos imprevistos durant el partit, com la impossibilitat d'alinear la xinesa Wang Zhipei i la inoportuna ciàtica que va patir Sara Ramírez, que la van obligar a jugar els dos partits amb problemes físics.

Avui, 25 de juny, comença la prova d'equips infantils i sub23 amb la participació d'Andrea Vidal i Noa Muñoz en infantil i Clàudia Caymel i Mariona Sáenz en sub23. També disputara la prova, com a cap de sèrie, Sílvia Coll, en l'equip benjamí del CTT Cassà i, seguidament, ho farà en individual benjamí i prebenjamí.
 

Resultats i més informació dels Campionats d'Espanya

Arxivat a