El MEV mostra els seus encants als responsables de l'Agència Catalana de Turisme

La trobada serveix per presentar una visita turística combinada del Museu Episcopal i Casa Riera Ordeix

Erik Marin
22 de juny del 2015
Actualitzat a les 17:26h

Reunió dels directors de les oficines de l'Agència Catalana de Turisme a Vic. Foto: Museu Episcopal de Vic
 

El Museu Episcopal de Vic (MEV) va acollir el passat dimecres, 17 de juny, la reunió anual dels màxims responsables de les oficines que l'Agència Catalana de Turisme (ACT) té a tot el món. Els representants de l'ACT van realitzar una jornada de treball on van voler destacar el potencial turístic de la Catalunya interior i de la ciutat de Vic.

Abans de començar la seva jornada de treball, el director general de l'ACT, Xavier Espasa; el director executiu, Patrick Torrent; la directora de Mercats internacionals, Maria Pons; i els directors de les diferents oficines de l'ACT van fer una visita a les peces romàniques i gòtiques del museu. Tots ells van voler destacar la qualitat i bellesa de la col·lecció i la seva potencialitat en el camp turístic.

La visita va ser guiada per Josep Maria Riba, director del museu, que els va presentar l'aposta d'obertura del museu. Aquesta jornada també va comptar amb una visita al monestir de Santa Maria de l'Estany i a la casa Museu Rafael de Casanovas a Moià.

Nova activitat turística

A partir d'ara, cada dimecres d'estiu es podrà realitzar una nova activitat turística que uneix dos atractius de la ciutat, l'art i la gastronomia. Aquesta nova proposta ha estat creada pel MEV i Casa Riera Ordeix.

Aquesta activitat tracta de fer una visita per les col·leccions romàniques i gòtiques del museu, com a punt de sortida. A continuació, es pujarà al campanar de la catedral per poder contemplar la ciutat des del mirador de 46 metres d'alçada. Seguidament, es visitarà Casa Riera Ordeix, empresa artesanal d'embotits que elabora la  llonganissa de Vic. Es podrà visitar el procés de fabricació i els assecadors de fusta, entre altres. Finalment, la visita guiada acabarà amb un tast del producte.

Aquesta activitat estarà disponible des de juny fins agost, de 10 a 13 hores del migdia. El preu serà de 10 euros per persona adulta i de 4 euros pels nens de 6 a 10 anys. S'haurà de fer una reserva prèvia a causa de les places limitades.
Arxivat a