Neix la primera Copa de Nocturnes d'Osona

La lligueta de curses de muntanya ofereix uns preus molt assequibles

Ramiro Martín
22 de juny del 2015
Actualitzat a les 7:34h
Acaba de néixer la Copa de Nocturnes d’Osona. Es tracta d'una iniciativa que aplega cinc curses de muntanya per oferir un nou format a un preu accessible i nocturn al llarg de l'estiu. La primera es va disputar aquest 20 de juny i la iniciativa s'allargarà fins al setembre en localitats com Santa Cecília de Voltregà, Torelló, Roda de Ter, Taradell i Vic.

La Copa de Nocturnes està organitza per cinc entitats. El principal atractiu és que es porten a terme durant les hores de menys calor de l’estiu; els vespres o les nits. La lligueta consta d’un circuit de curses de muntanya de curta distància en el qual s’implanta la filosofia “low cost”: oferir un servei de qualitat a un preu assequible (entre 6 i 12 euros) i atractiu per a tothom que permeti participar a cada una de les curses.
 
Calendari Copa de Nocturnes d'Osona 2015

·20 de juny: Nit Trail l’Ermita a Santa Cecília de Voltregà, organitzada per Espai Rarunning i el Fitness Voltrega.

·4 de juliol: la Nocturna de Torelló, organitzada per la botiga l’Esportiu.

·10 de juliol: 2a edició de la cursa solidària la Somnàmbula a Roda de Ter i organitzada per l’Associació de Sant Tomàs.

·29 d’agost: 1a Edició del Bandoler Nocturn, organitzada pel CET-Enclusa de Taradell.

·10 de setembre: La Nocturna de Vic, organitzada pel Centre Excursionista Vic - Club Atlètic Vic.

Per poder aspirar a ser guanyador de la Copa de Nocturnes cal haver participat, com a mínim a quatre de les cinc curses programades. Les categories que es premiaran seran primer segon i tercer lloc de la categoria masculina, femenina i per equips.