Joan Salarich, revalidat com a president de la International Alliance for Mountain Film

El director del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, escollit per unanimitat

Redacció Osona.com
26 de maig del 2015
Actualitzat a les 9:22h

Reunió a Torí de la International Alliance for Mountain Film. Foto: Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló


El director del Festival BBVA de Cinema de Muntanya, de Torelló, Joan Salarich, ha estat escollit per unanimitat com a nou president de la International Alliance for Mountain Film (IAMF). De fet, Salarich revalida al càrrec i estarà durant tres anys més al capdavant de la prestigiosa entitat internacional que aglutina els festivals de cinema de muntanya més importants del món. Així es va acordar en la reunió de la setmana passada a Torí (Itàlia), on van assistir tres membres d’honor i representants de festivals de més de deu països diferents, com els de Canadà, Argentina i Nepal.

Precisament en solidaritat amb el festival de Katmandú, l’IAMF ha acordat destinar 3.000 euros per tal que l’organització d’aquesta ciutat pugui tirar endavant una nova edició del certamen, després dels terratrèmols que han afectat greument la zona. El festival de Katmandú es durà a terme a mitjans de desembre, i va ser allà on es va celebrar la darrera reunió de l’IAMF l’any passat.

La reunió va celebrar també el 15è aniversari de l'IAMF. Els membres de l'associació internacional es van desplaçar excepcionalment per l'ocasió en un tramvia de 1911 per Torí.
Arxivat a