Plataforma Democràtica per Catalunya retira la candidatura de Vic

El cap de llista, Joan Manuel Mensa, denuncia una persecució mediàtica i política

Redacció
21 de maig del 2015
Actualitzat a les 14:19h
La candidatura de Plataforma Democràtica per Catalunya (PDxC) no es presentarà a les eleccions. El seu cap de llista, Joan Manuel Mensa, ha retirat la llista aquest matí, a la Junta Electoral, segons ha assegurat a Osona.com. El fins ara alcaldable considera que hi ha hagut una persecució mediàtica i política vers el seu partit, al qual se l’ha considerat xenòfob, un fet que “no podia permetre”.

Els esdeveniments es van precipitar ahir, quan fins al menys set membres de la llista van instar Mensa a retirar-los de la candidatura, al·legant que no se’ls havia demanat permís per incloure'ls-hi (un fet que Mensa ha negat). Els afectats van redactar una denúncia que volien entregar aquest matí a la Junta Electoral, però que no han fet efectiva després de conèixer que ja s’havia retirat la candidatura.

PDxC és una escissió de PxC, que en un primer moment estava molt vinculada a Josep Anglada. Fins i tot, el mateix Anglada va arribar a especular que es podria presentar sota el paraigües d’aquest partit a les eleccions municipals, la qual cosa no ha succeït.

 

Candidatures de Vic a les eleccions municipals de 2015

Seguiment electoral a Vic des del twitter de @Vic_Eleccions

Resultats de les eleccions municipals 2011 a Osona i a Catalunya, municipi per municipi

Resultats de les eleccions municipals a Vic, el 2007 i el 2011


 
Arxivat a