Quatre osonencs, al Secretariat Nacional de l'ANC

Núria Guillaumes, Arnau Galobardes, Ferran Garriga i Jordi Pairó, escollits com a representants de l’Assemblea de la zona d’Osona i el Ripollès

Redacció Osona.com
18 de maig del 2015
Actualitzat el 21 de maig a les 20:04h
Osona tornarà a tenir una destacada representació al Secretariat Nacional de l’ANC, després de les eleccions de la setmana passada i d’elegir la nova direcció aquest dissabte, encapçalada per Jordi Sànchez. En concret, quatre osonencs formen part dels 75 membres de l’ens: Núria Guillaumes, de Manlleu; Arnau Galobardes, de Vic; Ferran Garriga, de Tona, i Jordi Pairó, de Torelló.

Guillaumes va rebre el suport de 4.098 socis en la votació del dissabte 9 de maig i, aquest dissabte, en la primera reunió del Secretariat Nacional al Castell de Cardona, va ser elegida com a tresorera de l’Assemblea, tasca que ja exercia fins ara.

Pel que fa a Galobardes, Garriga i Pairó, amb 217, 208 i 200 vots respectivament, van ser escollits com a representants directes de la Regió 9 de l’ANC (Osona i el Ripollès). Galobardes i Garriga també formen part de la coordinadora comarcal de l’Assemblea.