El 17è Voll-Damm Festival Jazz Vic tanca les portes amb més de 4.000 assistents

El concert del bateria nord-americà Jim Black va exhaurir les entrades

Jim Black i  New Quartet Malamute, a la Jazz Cava
Jim Black i New Quartet Malamute, a la Jazz Cava | Voll-Damm Festival Jazz Vic
Redacció
18 de maig del 2015
Actualitzat el 19 de maig a les 14:41h

Jim Black amb el seu quartet New Quartet Malamute, a la Jazz Cava. Foto: Voll-Damm Festival Jazz Vic


El Voll-Damm Festival Jazz Vic ha tancat amb èxit la seva 17a edició, que ha tingut lloc a la capital d’Osona del 7 al 17 de maig. Més de 4.000 persones han omplert la plaça del Carbó i La Jazz Cava, on s’han exhaurit les entrades en tres dels cinc concerts de pagament.

L'organització del Festival fa una valoració molt positiva del certamen. Per una banda, ha aconseguit consolidar-se i atraure nou públic, i per l'altre ha mantingut l'oferta de qualitat, amb propostes com les del bateria nord-americà Jim Black, que a més d’exhaurir les entrades amb l’únic concert a Catalunya amb el seu New Quartet Malamute, va dur a terme una interessant master class.

Així mateix, les actuacions de Ramon Prats Quartet, Albert Bover Piano Solo o Marcel·lí Bayer, entre altres, van obtenir una molt bona acollida, fregant el 100% d’ocupació.

A més de les actuacions, s’han dut a terme diverses activitats complementàries, com l’exposició Festival de Jazz de Vic 2014, a càrrec de Mar Morey; una mostra del fons de la Biblioteca Joan Triadú de Vic que relacionat el jazz amb la literatura, el cinema i algunes gravacions històriques, o la projecció de "Bird" a l’Espai de Teatre i Cinema.

Pel que fa a la primera col·laboració amb el Projecte Aurora, des de l’organització se’n fa una valoració molt positiva: 15 voluntaris han treballat al Festival durant aquests dies duent a terme tasques de suport a l’organització.
Arxivat a